YPR i Åmål AB

YPR i Åmål AB

Vill ni höra om den gången vi fick hjälp med vår värmepump? Det var i alla fall mitt i vintern som jag och frugan började frysa mitt i natten. Det var ungefär -20 grader ute och det var säkert minst lika kallt inte, kändes det som i alla fall. Det kanske var 10 grader inne och vi undrade vad som egentligen har hänt. På morgonen gick vi upp och vi kände oss som isbitar båda två, det var tur att barnen som hos deras morföräldrar för de hade blivit väldigt sjuka annars. Vi kollade med YPR som är ett företag som säljer värmepumpar i Säffle bland annat och de hjälpte oss med vilken pump vi skulle ha eftersom vår andra hade gått sönder. Visst har vi tur att värmepumpen går sönder på den kallaste vintern på flera år?

I alla fall fick vi hjälp med vilken värmepump vi skulle ha eftersom det inte var vi som hade valt den andra, utan det var den andre husägaren som gjorde det. De kom även hem till oss och installerade en av deras värmepumpar från Säffle och vi behövde egentligen inte lyfta ett enda finger. Det var väldigt skönt att de visade att de var säkra på sin grej för då kände vi oss säkra på att det de gjorde var bra och rätt, vilket det var. Vi fick professionell hjälp precis som vi behövde eftersom vi inte visste någonting om värmepumpar. Barnen fick sova hos deras morföräldrar tills det blev varmt hemma igen men det tog max 2 dagar, jag kommer inte riktigt ihåg.

Har ni lika stor tur som jag och min familj och er pump går sönder tycker jag att ni ska be om hjälp av YPR och välja en av deras värmepumpar i Säffle för ert eget bästa. Jag känner mig säker på att denna pump håller i många år till och om den nu ska gå sönder så hoppas vi på att den går sönder på sommarn. Ha det gött. 


Kommentarer är stängda.