Smedjebackens bilverkstad

Smedjebackens bilverkstad

God eftermiddag på er och välkomna till ytterligare ett inlägg. Hoppas ni har haft det bra, för det har jag. Ni vet att jag kör mycket bil i jobbet och det är såklart en del av arbetet, att åka till olika platser i Sverige och gå på möten och informera om det stora, internationella företaget jag jobbar för. Igår förmiddag var jag på väg till Borlänge för ett möte och ungefär halvvägs dit börjar motorn låta väldigt konstigt och jag behövde hitta någon bilverkstad i Smedjebacken eftersom det var där motorn började krångla. Jag hittade MH Service & Motorsport på nätet så jag ringde dem och det var bara att komma in så att de kunde kika på bilen. Efter att ha vart där ett tag och efter de hade kikat på motorn så informerar de mig om att det kommer ta någon dag att fixa detta för att motorn var i sådant dåligt skikt. Jag fick panik och sa att jag måste vara i Borlänge inom en timme för ett möte, men då säger dem att de kan låna ut en bil till mig tills imorgon så att de kan fixa min motor.

Sagt och gjort lånade jag en bil av denna bilverkstad i Smedjebacken och jag kan inte tacka dem nog. Hade jag inte hunnit till det mötet hade inte min chef blivit så glad på mig eftersom det var ett av de viktigaste mötena detta år. Idag har jag hämtat tillbaka min bil och motorn fungerar, tack och lov, precis som den ska och det är skönt att veta att jag kan åka hem säkert nu. Hade det inte vart för denna bilverkstad i Smedjebacken, MH Service & Motorsport så hade jag inte kommit till mötet så jag måste bara ge dem en guldstjärna.

Nu är jag hemma igen och det är dags att umgås med familjen ett tag innan jag ska åka iväg på nästa jobb. Ha det så himla bra nu. 


Kommentarer är stängda.