Rena och fina trapphus

Rena och fina trapphus

Hej och välkommen fina du. Idag blir det mycket prat om jobb då jag måste berätta om när jag arbetade med trappstädning i Täby. Jag vill bara förmedla till er att jag älskade detta jobbet men jag var tvungen att sluta då jag ramlade ifrån en hög höjd på min fritid och skadade mina knän.

Jo, jag arbetade med trappstädning i Täby i trapphus och som sagt älskade jag jobbet men på grund av mina skadade knän kunde jag inte arbeta med det längre så jag sitter på kontor nu. I alla fall har jag blivit fastighetsägare för ett lägenhetshus och jag älskar det verkligen jättemycket men eftersom jag har skadat mig så kan jag inte ta hand om trapphuset själv och därför anlitade jag Clean Partner som erbjuder hjälp av trappstädning och de har verkligen gjort trapphuset jättefint. Jag pratade lite med dem och de var väldigt trevliga och jag berättade också att jag själv hade jobbat med trappstädning i Täby och de blev överraskade. De tyckte om att jobba där lika mycket som jag gjorde och vi stod en stund och pratade men de jobbade ändå samtidigt. Jag saknar verkligen att jobba med det men jag trivs ändå bra på mitt nuvarande jobb då jag har underbara kollegor och jag älskar att skriva och göra det jag håller på med. Jag skulle aldrig vilja byta arbete, även fast jag skulle kunna jobba med att städa trapphus igen hade jag inte gjort det eftersom jag trivs så bra här. Ni får ha det bra nu så hörs vi nästa onsdag som vanligt. Hej då på er.  


Kommentarer är stängda.