Ett annorlunda bygg i Helsingborg

Ett annorlunda bygg i Helsingborg

Hej och välkommen hit igen. Nu ska jag berätta för er om ett speciellt bygg i Helsingborg som jag och mina kollegor på firman JP Bygg & Montage gjorde. Jo, så här var det. Vi åkte till ett bygg på morgonen som vanligt och när vi kom fram kändes det lite konstigt eftersom det såg övergivet ut och låg mitt i skogen. Vi kunde inte få tag på ägarna av huset och vi var helt ensamma där, vilket var skumt för vi brukar alltid vara omringade av andra personer som jobbar med fastigheten på ett eller annat sätt. Eftersom det var vinter så var det väldigt mörkt på morgonen vilket gjorde att detta bygg i Helsingborg kändes väldigt läskigt.

Efter ett tag fick vi tag på vår chef och han sade att det inte var detta huset som vi skulle till men det var rätt adress, gatunummer och postnummer. Vi satte oss i bilen igen och kollade upp på en karta om vi var på rätt ställe och det var vi som sagt. Vi hade i alla fall fått instruktioner på att byta golv i detta hus så vi gick in och började vårt uppdrag som alltid. Efter en stund när vi hade börjat lägga golvet i detta bygg i Helsingborg så knackade det på ytterdörren och bakom dörren stod det en man i ungefär 40 års åldern och frågade vad vi höll på med. Han såg väldigt blek ut så vi bad honom sitta ned en stund. Han förklarade att det var han som bodde i huset och allt stämde med namn och personnummer och så vidare, han hade vart ute på promenad i skogen som varje morgon men han berättade också att han inte har mått bra det senaste så därför var han så blek.

Det var bara vi som skrämde upp oss så det var verkligen inte läskigt alls. Han var bara ute på en promenad när vi kom dit. 


Kommentarer är stängda.